آشنایی با رسانه های کشورمان

شوربختانه در سالهای گذشته شاهد ساختن فیلمهایی هستیم که به طور مستقیم یا غیرمستقیم به فرهنگ ایرانی توهین میکنندو یا در جهت تقویت فرهنگ غربی حرکت میکنند.فیلمهایی هم ساخته شده که به فرهنگ ایرانی توجه زیادی شده است.بیایید باهم این فیلمها را معرفی کنیم.آیا ما سینمای ایرانی داریم؟ آیا ما تلویزیون ایرانی داریم؟

دوستان! شاید خیلی از فیلمها و سریالها از دیدگاه ما بیهوده و شاید هم مسخره باشند(به قول استادمان:کیلویی! آبگوشتی!) اما دقت کنید به رسانه های کشورمان و آیا نقشی ازفرهنگ ایران(چه مثبت چه منفی) در آن ها میبینید؟ شاید شما مخاطب آنها نباشید ولی شایدخیلی از هممیهنان ما و بویژه فرزندانمان مخاطب آنها باشند.فیلمها و سریالها حتی کارتونها را با ذکر نکات مثبت و منفی به تارنگار کانون ایران بزرگ معرفی کنید.به دوستانی که نگاه تیزبینانه دارند و یا تعداد بیشتری را معرفی کنند جایزه های ویژه ای تقدیم خواهیم کرد. 

به همه چیز توجه کنیم.برای نمونه منفی: فیلمی بنام عاشق ساخته افشین شرکت با بازی ایرج نوذری(۱۳۸۷) در یک صحنه چند کودک باهم آواز میخوانند ویکی از آن کودکان به شیوه ی ... میرقصد!اگر میخواهیم از موسیقی و رقص بهره بگیریم بهتر نیست ایرانی باشد؟آنهم برای کودک و نوجوان! نمونه مثبت :سعیدآقاخانی که در سریالی که شبهای نوروز پخش میشود کارگردانی کرده(زن بابا) و بسیار خوب از موسیقی ایرانی در این سریال بهره گرفته است.تاکید ایشان در یادآوری تخت جمشید در این سریال در دوصحنه کوتاه جالب است:۱-گفتن آشنایی فریدون(مهران غفوریان) با خانواده عزیزآقا(سیروس گرجستانی)در تخت جمشیدتوسط مادر فریدون که منجر به ازدواج فریدون شده بود

۲-نشان دادن عابربانکی که سربازهخامنشی برروی آن بود.مکث دوربین و سپس پن دوربین به صورت سیروس گرجستانی  

تیتراژ اغاز این سریال هم جالب است.

برنامه مستند ایران که از تلویزیون پخش میشود نیز بسیار عالیست. 

منتظر دیدگاههای شما هستیم 

پاینده ایران بزرگ 

واپسین هخامنشی